Selecteer een pagina

Driver community service

De directie en privé chauffeur waar professionaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht de kern vormen van onze dienstverlening.

Ultieme vervoerservaring

Ontdek de ultieme vervoerservaring met Driver Community Service, waar professionaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht de kern vormen van onze dienstverlening. Met een rijke achtergrond in de chauffeurswereld en een reeks aan gerenommeerde certificaten, ben ik, Koen Roodenburg, toegewijd aan het leveren van vervoer van topkwaliteit voor directieleden en artiesten. Mijn diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort, discretie en efficiëntie. Of u nu een rustige rit wenst of gebruik wilt maken van de reistijd voor belangrijke gesprekken, ik zorg ervoor dat uw reis naadloos aansluit bij uw persoonlijke en professionele behoeften. Ontdek hieronder meer over mij, de diensten die ik aanbied en hoe u in contact kunt komen. Welkom aan boord voor een ervaring waarbij u, de klant, altijd op de eerste plaats komt.

Diensten

Bij Driver Community Solutions kunt u terecht voor premium directievervoer en artiestenvervoer, uitgevoerd met uw eigen voertuig voor een optimale ervaring. Reserveringen kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Voor een transparante en efficiënte service verzoek ik de adressen van vertrek en bestemming minimaal één dag voor aanvang te ontvangen.

Het tarief bedraagt €45,00 exclusief BTW per uur, met een aanvullende €0,23 per kilometer aan reiskosten. Nieuwe klanten profiteren van een welkomstkorting van 50% op de totale uren van de eerste dag. De reiskosten blijven ongewijzigd.

klanten reviews

“Donec id elit non mi porta gravida at eget Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec ullamcorper nulla tellusper nulla tellus ac cursus commodo tortor mauris condimentum nibh”

Joel Marshall

“Donec id elit non mi porta gravida at eget Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec ullamcorper nulla tellusper nulla tellus ac cursus commodo tortor mauris condimentum nibh”

Jane Doe

Over mij

Uw chauffeur? Koen Roodenburg, uw ervaren specialist in directie- en artiestenvervoer. Met 30 jaar levenservaring en een solide basis in Purmerend, heb ik mij toegelegd op het leveren van exceptioneel personenvervoer, gedreven door passie en een duidelijke visie op kwaliteit.

Gediplomeerd met certificaten zoals EHBO, BHV, CCV-D1 directiechauffeurpas, en een Taxipas, evenals een Master Class Risico Awareness, garandeer ik niet alleen veiligheid, maar ook een grondige kennis van persoonsbeveiliging en comfort tijdens uw reis.

Mijn carrière begon bij Brussaard Chauffeursdiensten, nu bekend als chauffeur.nl, waar ik waardevolle ervaring opdeed in het verzorgen van directieritten. Deze ervaringen hebben mijn enthousiasme voor het vak versterkt en vormen de basis van mijn onderneming, waarbij klanttevredenheid centraal staat.

Ik bied een unieke service die zich onderscheidt door persoonlijke aandacht, flexibiliteit en maatwerk. Of u nu in stilte vervoerd wilt worden of de reis wilt gebruiken voor waardevolle conversaties, mijn dienstverlening wordt volledig aangepast aan uw wensen. Daarnaast bied ik extra services zoals het regelen van geschenken of het uitvoeren van kleine taken tussen afspraken door.

Contact opnemen

Voor meer informatie of het plannen van uw vervoer, kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens of door het contactformulier in te vullen.

(0031) 615007906

Kvk: 86977652
BTW nr:
NL004343027B47

Email: koen@drivercommuinitysolutions.co

Stuur een bericht